Projects

HUCHLER SCHEUNE

COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
COASToffice_HUCHLER_©photography: David Franck
PREV NEXT

HUCHLER SCHEUNE - Denkmalgerechte Sanierung / Umbau / Umnutzung der 300 Jahre alten historischen Huchler Scheune

DE: Denkmalgerechte Sanierung / Umbau / Umnutzung der 300 Jahre alten historischen Huchler Scheune
EN: Conversion and redesign of the historic 300 years old "HUCHLER SCHEUNE" located next to the citywall of Waiblingen.

Location: Waiblingen, Germany
Status: Completed